Bara timmar kvar

Imorgon får jag äntligen träffa henne! Imorgon får jag äntligen krama om henne. Imorgon åker jag till Bosnien. Imorgon är insamlingen för vår första Soul Sister i fokus avslutad. Känslorna är överallt just nu.

Jag har packat klart, förberett mig så gott det går. Men ändå så känner jag mig nervös. Och det är väl inte så konstigt. Om några dagar ska jag berätta för henne vad jag har sysslat med de senaste månaderna. Jag har inte helt bestämt hur jag ska göra det ännu, jag tror att det kommer att ske naturligt. Jag kommer att känna när det är dags.

Idag efter lektionen försökte jag tacka min helt fantastiska klass för allt de gjort för Soul Sisters. Fick fram typ tre ord innan tårarna kom. Det är så jag känner mot er alla. Det ni har gjort är otroligt!! Vi har samlat in 66 721 kr i dagsläget. Jag kan INTE fatta det. Ert engagemang och bidrag spränger alla religösa, politiska och etniska gränser, ni har bara sett en medmänniska som behöver hjälp. För mig är det så underbart fint! Du, ni, VI gör världen till en bättre plats att leva i.

KÄRLEK

Ps. Jag kommer att försöka blogga från Bosnien när jag kan och hålla er uppdaterade!

One Response to “Bara timmar kvar”

  1. Resan kommer bli underbar på alla sätt och vis. Alla borde få ha en vän som du. Varma kramar till er.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>