Gott Nytt År!

Klockan är över ett och jag borde egentligen sova. Imorgon sitter jag och Martina i soffan på TV4 nyhetsmorgon. Är jag nervös? Absolut. Men sen känner jag mig ändå lugn för faktum är att det vi ska göra är att sitta och prata om något som vi har skapat. Vi kan ju inte svara fel, vi vet ju allt som vi ska veta. Att vi kanske fumlar på orden, formulerar oss konstigt eller något annat tokigt – är mindre viktigt. Det som däremot är viktigt är att vi får berätta om något som vi brinner för och som kan komma att hjälpa många kvinnor framöver. Det är ju bara helt fantastiskt! Vilken start för Soul Sisters 2014!

Vi har firat nyår ganska stillsamt. Ville försöka vara utvilad för imorgon…eller IDAG…och nu kom fjärilarna igen. Har tänkt väldigt mycket idag på hur lyckligt lottad jag är. Jag har varit omringad av min älskade man, mina underbara barn och nära vänner denna kväll. Det gäller verkligen att uppskatta det man har. Livet är så skört och man vet faktiskt inte vad morgondagen håller. Jag tänker på min vän. Detta nyår är såklart mest sorgefyllt för henne. Det smärtar att tänka på det.

Jag vill nu passa på att önska er alla ett gott nytt år. Ert stöd,värme och engagemang är det som har verkligen fått oss att tro på det vi gör och oss själva. Vet inte riktigt hur jag kan tacka er alla. Hoppas 2014 är fylld med kärlek och glädje för oss alla!

Kärlek <3

PS. Det är alltså 10:18 som ni ser oss i rutan ;) Missa inte!

2 Responses to “Gott Nytt År!”

  1. Lea Friari

    Grattis för ett bra inslag i tv studion. Lycka till med ert uppdrag. Stöder ert arbete.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>