Hon är här

IMG_0315

Hon har anlänt !! Vår första lilla soulsister bebis föddes på torsdag den 13 februari. Allt har gått bra och en liten underbar flicka har kommit till världen. Både mamma och bebis mår bra. Jag vill bara åka dit och pussa på det där lilla knytet. Hon känns så speciell för mig. Jag är så lycklig när jag tänker på vad vi gjort för henne redan. Jag får bilder skickade till mig och mitt hjärta svämmar över av kärlek. Samtidigt tänker jag på hur speciell den första tiden var när jag och Dennis fick våra barn. Hur nära man känner sig till varandra och kollar på barnet och knappt tro att man har lyckats skapa en så perfekt varelse. Kärleken till varandra och till det liv man skapat tillsammans är obeskrivlig. Jag är ledsen att hon inte får dela detta med hennes man. Men hon är lycklig just nu och kärleken hon känner för hennes barn ger henne styrka. Det är ju en del av honom också hon nu får hålla i hennes famn. Han fick aldrig reda på att det var en flicka de väntade men det var vad han önskade och ville att om det var en flicka att hon skulle döpas till Andrea. Hon heter Andrea <3. För lilla Andreas skull kommer de att hålla minnet av honom vid liv. Det är genom deras minnen som hon kommer att få lära känna hennes pappa. Minnet av honom lever vidare via och för henne. Det är det vackra i sorgen.  Jag vet att han ler mot dem just nu. Jag vet att han har frid.

One Response to “Hon är här”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>