Jag är här nu

Jag är här nu. Allt känns så overkligt! Igår var känslosamt. Jag har äntligen fått krama om henne. Vet inte hur länge vi stod där på flygplatsen och bara höll om varandra. Det var åtta år sen vi sist sågs, känns som en livstid sedan men samtidigt som om det bara var igår. Vi satt och pratade igår till sent. Det var skratt men också tårar, mycket tårar. Jag gav henne alla kläder och annat som jag hade med mig till bebisen. Hon var så glad och tacksam. Hon tyckte att jag hade med mig alldeles för mycket men samtidigt uppskattade hon allt.

Idag klev vi upp 6:00 för att hon hade en läkarkontroll. Jag körde henne till läkaren som ligger 50 minuter bort. Att köra i gryningen genom Bosniens landsbygd var mäktigt. Det finns fortfarande så många hus som är övergivna, kvarlämnade, bortglömda, nedbrända efter kriget, överallt ser man dessa påminnelser om detta lands tunga förflutna. Dimman låg lågt på åkrarna och daggen glittrade i träden i soluppgången. Det var en magisk stund.

Jag fick följa med in till doktorn och fick se hennes lilla flicka på ultraljudet. Underbart !! Sedan har dagen gått i ett. På vägen hem stannade vi hos hennes föräldrar, de var så glada att se mig och så glad att jag kommit till henne. De sa om och om igen hur mycket det betyder för deras dotter. Vi åkte in till staden som ligger lite närmare för att anmäla min närvaro i detta land till polisen. Sedan hade hon körlektion. Hon skulle egentligen köra upp idag men det har blivit framskjutet en vecka. Vi har haft en bra dag. När vi kom hem nu så var hon trött. Riktigt trött. Efter lite mat tvingade jag henne att sätta sig i soffan och sedan gav jag henne handmassage. Samtidigt som jag avslutade så kom tårarna. Hon grät länge, det var som om något släppte i och med att hon slappnade av. Nu sitter jag här och skriver medan hon sover i soffan. Min älskade fina vän <3 Det känns så bra att vara här, hon behöver mig just nu.

Jag tror att jag ska berätta senare idag. Jag får se hur hon mår.

Slutsumman blev 66 721 kr. Det är så galet fantastiskt underbart!!! Tack tack tack. Dessa pengar kommer att göra en sådan skillnad!

Kärlek

One Response to “Jag är här nu”

  1. Underbart! Förstår att det är mycket känslomässigt för er båda. Sköt om dig och hälsa med miljoner kramar! Tänker på er <3!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>