Jag laddar min styrka genom henne…

DÅ VAR DAGEN HÄR! Idag håller vi Soul Sisters första välgörenhetsbasar. Massor att förbereda nu under morgontimmarna men sedan är det bortom vår kontroll. Hoppas så innerligt att ni alla kommer <3

Den senaste veckan har fokus legat på att allt ska blir klart. Armband, glögg, våra fem minuter i rampljuset och allt annat som är jätteviktigt för Soul Sisters och basaren. Lite har handlat om VARFÖR denna basar hålls och varför Soul Sisters ens kom till för mindre än två månader sedan.

Jag laddar min styrka genom att tänka på henne, min vän <3! För i all glädje och allt det fantastiska som händer oss är hon fortfarande i djup sorg. Hon kämpar fortfarande dagligen för att ha orken att ta hand om allt som bara måste göras. Hon är fortfarande orolig för framtiden och hur allt ska gå ihop. Hon har fortfarande mist sin livskärlek och pappan till hennes son och ofödda dotter. Han fattas henne fortfarande!

Vi kan inte vrida tillbaka tiden, vi kan inte ersätta hennes man, men vi kan göra hennes tillvaro lite lättare och i alla fall ta bort lite av hennes oro om framtiden. Det kan Vi göra tillsammans. Vi ses kl 14-17 idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>