OM OSS

IMG_5044 1 - version 2

Sprungen ur en nära väns tragiska missöde upptäckte Mirjam och Martina att önskan och viljan att hjälpa kvinnor som hamnat i en svår livssituation var väldigt stark. De ville göra något åt det – på riktigt! Därför bildades Soul Sisters i oktober 2013.

INITIATIVTAGARNA TILL SOUL SISTERS


Mirjam Facchini Jacobsson
(till höger)

På vardagar studerar jag till engelsklärare för årskurs F-6 på Stockholms Universitet sedan 2011. Att jag på något sätt skulle syssla med välgörenhet har jag nog alltid förstått och att det skulle bli just Soul Sisters blev glasklart när en personlig tragedi drabbade min själssyster. Jag blev snart medveten om att det finns kvinnor just som min själsyster överallt i vår värld. Jag vill hjälpa dem!

Martina Brodin (till vänster)

Även jag studerar på lärarutbildningen med engelskainriktning för åldrarna F-6 på Stockholms universitet och tar examen januari 2015. När Mirjam kontaktade mig och berättade om sin själssysters tragedi samt idéen om Soul Sisters fanns bara en tanke och ett svar –”självklart”. Det här var min chans att göra någonting som jag tror vi alla drömmer om – att faktiskt förändra en människas liv.

KONTAKT

E-post: info@soulsisters.se

Ytterligare kontaktuppgifter hittar du här