TV4

Nu äntligen ska jag ta lite tid för att berätta om vår medverkan i TV4 nyhetssoffa.

Martina får lite glans på läpparna.

Martina får lite glans på läpparna.

När jag vaknade på morgonen kände jag mig ganska lugn. En taxi kom och hämtade mig klockan 9:10. Väl på plats klev jag ur taxin och stod framför ingången till TV4 alldeles själv och tänkte hur gör jag det här nu då. Det roliga var att EXAKT samma upplevelse som jag beskriver nu hade Martina ca 5 minuter innan när hon anlände. Jag gick sakta mot första dörren som helt magiskt låstes upp, samma sak med nästa. Sedan kom jag till den stora TV4-dörren och hann precis tänka – jaha hur gör jag detta nu då?- När den helt magiskt öppnades och sedan när jag gick mot receptionen hörde jag ett muntert ”God Morgon” från en vakt som satt där. Jag hann bara säga – Jag har INGEN aning om vart jag ska innan han förklarade att någon strax kommer och möter upp mig och tar mig till sminkrummet. Så blev det och väl där satt redan Martina. Vid frågan hur sminket skulle vara sa jag bara -Gör mig krispig ;) Tycker hon lyckades ganska bra med det…ha ha ha.

Snart snart snart

Snart snart snart

Efter sminket blev vi hänvisade till väntrummet. Där fanns en härlig frukost och gott kaffe. Vid det här laget kände väl jag och Martina att det bara var att vara oss själva. Vi var på strålande humör och det var alla runtomkring oss också. Programledaren Jenny Alversjö kom även ut och hälsade på oss innan och lugnade oss med att säga att allt skulle  gå hur bra som helst. Det blev en del fnitter och galna tankar som flög genom huvudet på oss samtidigt som vi kollade hur klockan närmade sig vår sändningstid. Redan innan vi skulle vara med live så fick vi sätta oss ner bredvid programledarparet Per och Jenny. Snacka om underbara, proffsiga och varma människor. Vi kände oss så trygga i deras närvaro. Ja, och resten ser ni ju själva.

Vi har gjort det, vi är klara :)

Vi har gjort det, vi är klara :)

Vi är nöjda med vår tv-tid. Så klart att i efterhand så finns det alltid saker man skulle velat formulera på ett annat sätt eller saker man känner borde ha sagt. Vi skulle kanske till exempel fått med hemsidans webbadress. Men strunt samma. Vi har varit med på TV med Soul Sisters och det är ju helt galet stort. Och just hur galet stort det är blev vi snabbt väldigt medvetna om efter. Vi har fått mail, jobbiga och underbara sådana. Vi har fått samtal – en hel del kanske inte riktigt har varit vad vi hoppats på eller förväntat oss. Men trots det så är vi så glada över vad detta har resulterat i.

Samtidigt inser vi ju också att det innebär  att vi måste fundera lite hur vi ska lyckas kombinera detta med de andra delarna av våra liv. Soul Sisters tar verkligen all vår extra tid. Vi har nu kommit till insikten att vi behöver arbeta med Soul Sister istället för våra andra extrajobb vid sidan av studierna och för att vi ska kunna det att måste vi ansöka om medel och stipendier för att få hjälp att hålla igång organisationen. För hur det än blir så är vi fast beslutna om att alla bidag som kommer in till vår ”Soul Sister i Fokus”  ALLTID oavkortat kommer att gå till den kvinnan. Men genom att söka andra medel på annat håll så kan vi ha detta som vårt extrajobb också. Det tror vi behövs för att verkligen satsa på det sättet som vi vill.

Jag tänkte bara passa på att dela med mig av en fin historia som en kvinna skickat till oss:

Snäckan
Det var en pojke som gick med sin pappa på en strand. Pojken plockade upp snäcka efter snäcka och bar ut dem i havet.- Vad håller du på med? undrade pappan.

- Jag hjälper snäckorna, svarade pojken.

Men kom nu, sa pappan. Du ser väl att det finns alldeles för många snäckor. Du kommer aldrig kunna rädda allihop. Så det spelar ingen roll.

- För den snäckan spelar det roll, svarade pojken och såg på den snäcka han höll i handen”

 
 
Alla era fina uppmuntrande mail värmer <3

 

För er som inte sett oss på nyhetsmorgon ännu….titta här!

 

2 Responses to “TV4”

  1. Mikaela

    Alltid lika kul att läsa =D och älskade historien om snäckan! Hoppas att ni lyckas få tag på något stipendie =D

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>