Om Soul Sisters

Tillsammans kommer vi att hitta nya vägar för ditt personliga och själsliga utvecklande.

Om Soul Sisters

För oss är vi alla ett, systrar som bröder. När allt kokas ner är det vad vi menar med Soul Sisters – ett syskonskap där vi alla hör ihop bortom det som är kvinnligt och manligt. Alla är välkomna, såväl män som kvinnor.

Min filosofi är att lycka kommer inifrån som sedan manifesteras ut i det du gör och ger ringar på vattnet till din yttre verklighet – det är det jag menar med att arbeta inifrån och ut.

Här tillåts du att växa från dina egna förutsättningar och mål, varje resa är individuell och unik, precis som du är som människa. Ingen resa är lik den andra.

Allt börjar med dig. Du har huvudrollen i filmen om ditt liv och det är du som skall manifestera ditt egna manus och fylla ditt liv med händelser och upplevelser som får din själ att dansa av frihet, glädje och kärlek.

Jag befinner mig i den mysiga stadsdelen Gamla Väster i Malmö, i en lokal där som är inredd så att du ska känna dig trygg, lugn och avslappnad. Men jag möter dig gärna online också, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna öppna upp för ditt bästa och högsta jag.

Jag är Reiki Master, Diplomerad Andlig Coach och certifierad Samtalsterapeut och tillsammans med mina livserfarenheter i form av att vara förälder, mångårig erfarenhet i det privata näringslivet och ett tidigare utmattningssyndrom möter jag dig utefter dina behov.


Varmt välkommen!

Linda

Sharing wisdom

Corporate Mindfulness and Meditation Workshops

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.